Vyšperkujte svou nemovitost pomocí homestagingu

Pronajímáte nebo prodáváte byt a chcete za něj získat více peněz? Díky homestagingu ho prodáte nebo pronajmete rychleji a za výrazně vyšší cenu. Investujte 50 000 a prodáte byt za vyšší cenu, klidně i o 200 000. Byt prodávají fotografie – posuďte sami, jak velký v nich může být rozdíl. Vše dokážete pomocí homestagingu, za krátkou dobu a s nepatrnou investicí.

Jak přesně homestaging funguje?

Designér se zaměřuje na sladění barevných schémat, uspořádání nábytku včetně vhodných doplňků, nastavení osvětlení a odstranění všech negativních prvků, které by potenciálnímu zájemci ztěžovaly vytvoření představy, že by právě tady mohl bydlet.

Jak tato služba vychází cenově?

Cena je velmi nízká, v rozmezí od deseti do padesáti tisíc korun dokážeme prostor zvelebit tak, že je atraktivní nejen na fotografiích, ale působí opravdu luxusně i při osobní návštěvě. Důležité je však to, že homestaging opravdu funguje! Správně provedený homestaging zajistí návratnost investice za jeden až dva měsíce.

Dá se homestaging nějak využít i pro naše soukromé bydlení?

Ano, další možnou variantou využití je také tzv. „první bydlení“ pro klienty, kteří mají omezený rozpočet, ale chtějí od začátku bydlet hezky a prakticky. To se dá zvládnout vhodnou změnou dispozice, výmalbou, sjednocením barevnosti zařizovacích prvků, výběrem vhodných dekorací a textilií a v neposlední řadě správným nasvětlením prostoru. Navíc lze použít stávající nábytek a zachovat tak to, na co jsou majitelé zvyklí a co mají rádi. Celá proměna trvá cca tři dny až týden.

Kde se o této službě můžeme dozvědět více?

Ti, které tento obor zaujal, se mohou zůčastnit kurzu, který nabízí škola designérských snů – Intermezzo. Jedná se o krátkodobý kurz, který je vhodný pro realitní kanceláře, laiky se zájmem o design i interiérové designéry.

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek