Hot & Trendy

Jeden z nejoblíbenějších kurzů v naší nabídce je Hot & Trendy… Pojďte nahlédnout pod pokličku. Tady je velmi „hot“ ochutnávka.

Vyberte si za našich krátkodobých kurzů třeba ten, který už svým samotným názvem zve všechny ty, kteří „to mají rádi horké“. Patříte mezi ně? Tak jdeme na to. Od loftu k industriálu vás provede Jana Hradecká, zakladatelka a ředitelka naší školy. Právě ona je ta povolaná osoba, která s radostí a nadšením sobě vlastním ukáže, co dneska frčí. Co třeba industriální nebo loftový interiér? V čem se liší? Co je charakterizuje? Jak je navrhovat?

„Představte si starou továrnu. Hlavní roli hraje kov a neopracované materiály. Vše je funkční a praktické. Všechny materiály a technologie jsou přiznané, koukají cihly, kabely i železné překlady, podpěry, trámy…,“ ano přesně takto začínám naše procházky / nebo někdy rychlé průlety trendy, které nemůžete opomenout, říká Jana na úvod, když nám představuje obsah kurzu Hot & Trendy.

Byt v přestavěné továrně je dnes v podstatě jediná možnost, jak si koupit nemovitost téměř v centru. Často bývá objekt obklopený velikým pozemkem a bujnou zelení, nebo výhledem na řeku. Zároveň však pár kroků od tramvaje, autobusu či metra. A kde pravý továrenský industriál v Čechách najdeme? Jana na tomto kurzu ukáže několik žhavých tipů, kde se dá takový loftový byt v Praze ještě pořídit… Napadlo vás třeba, že v loftu není potřeba malovat, ani pokládat podlahu? A takových vychytávek a postřehů pro designérskou praxi je tento kurz plný.

Kouřící a punkový – a co třeba styl Steampunk, který využívá existujících technologií a struktur pro představení pokroku 19. Století? Ten není v Čechách v oblasti interiérového designu zatím příliš známý, ale během kurzu rozeberete i tento přístup. Ukážete si, jaký styl budov je vhodný pro uplatnění stylu Steam punk a jak si jako interiérový designér s tímto zadáním poradit…

Přidejte se! Láká vás tento kurz? Napište nám anebo se rovnou přihlaste.

Těšíme se na vás.

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek