FAQ 2: Chci, ale úplně přesně nevím

Minulé pondělí jsme představili náš roční kurz, který je na českém trhu unikátní. Ale co když je pro vás: moc dlouhý / moc drahý / nevíte…? Nezoufejte!

Pravidelně pořádáme Dvoudenní interaktivní kurz pro začínající designéry. Takové rozehřívací kolečko pro ty studenty, kteří ještě nevědí, zda zvládnou – z různých důvodů – náš roční kurz. Dva dny se vám budeme naplno věnovat a představíme vám vše podstatné o nejkrásnější profesi na světě.

No jasně: o interiérovém designu, jak jinak! V tomto kurzu vás naučíme to nejdůležitější. Ukážeme vám, jak kreativní a smysluplná je práce interiérového designéra. A mohu vám garantovat, že vás nadchneme. Na dvoudenním kurzu jsme připravili to nejdůležitější o profesi interiérového designéra pro úplné laiky, kteří uvažují o proměně svého bydlení, ale i pro ty, jež potřebují získat novou inspiraci a energii k navrhování.

A máme pro vás dárek, pokud budete pokračovat ročním nebo dvouletým kurzem, cenu tohoto kurzu (bez DPH) vám odečteme. Takže tento kurz budete mít ZDARMA! Prostě taková ochutnávka na pořádné roční menu.

Během dvou dní na kurzu se naučíte:

  • Jak probudit svoji kreativitu, správně ji vést a využívat.
  • Kdo je a co dělá interiérový designér.
  • Jaký je rozdíl mezi interiérovým designérem, dekoratérem, projektantem a architektem.
  • Jak začít a jak postupovat při tvorbě návrhů.
  • Jak vytvářet stylové a krásné interiéry.

Dále projdete celou řadou praktických cvičení, vytvoříte si vlastní moodboard, koncept board i sample board. Dostanete ke svým návrhům zpětnou vazbu od profesionálů. Získáte know-how přímo z praxe a… můžete začít! Budou to dva dny plné splněných designových snů.

Těšíme se na Vás.

Vaše Jana

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek