Selfíčko, selfíčko… myslete na svou propagaci!

Od jara jsme začali vyučovat i sebeprezentaci a marketing pro interiérové designéry. Proč je důležité myslet na vlastní propagaci? Podrobně o tom dnes píšeme na blogu.

Co je základem úspěchu interiérového designéra? Tuhle otázky si pokládáte určitě všichni, naši absolventi i stále ještě studující. Co byste neměli opomenout a na co se zaměřit při budování „svého brandu“?

Kromě kvalitní práce, kterou představujete svému klientovi, je celá řada věcí, postupů a dovedností, které souhrnně označujeme jako self-marketing (nebo taky takového selfíčko, jak jsme nadneseně psali v titulku)… Sem patří kvalitní web, vlastní portfolio, dobře připravené vizitky, atd.

Nejen design, ale také prezentace – Interiérový designér by toho zkrátka měl zvládat opravdu hodně a kromě práce na návrzích je jeho „agenda“ opravdu široká. „Abyste uspěli, jde nejen o vzdělání, váš vlastní talent a nadšení, ale potřebujete umět spoustu dalších důležitých věcí: od vizitek, přes web, prezentaci na sociálních sítích,“ říká Radek Váňa, který v naší škole kurz vede.

Neexistuje jeden magický, černobílý nebo růžový návod na to, jak si s vlastní značkou poradit. Stejně jako neexistuje univerzální návod, jak na to stát se dobrým designérem. My vás to v Intermezzu učíme, víme, jak na to. Ale kouzelníci opravdu nejsme.

Zkušenosti – Cílem kurzu marketingu pro začínající designéry je seznámit vás se základními marketingovými dovednostmi, jejich návazností na další aspekty profese designéra. Na kurzu se naučíte, jak vlastním silami rozjet úspěšnou značku, čeho se vyvarovat, a jak sestavit základní marketingové menu, které vám umožní „jít s kůží na trh”. Náš kurz zahrnuje 4 interaktivní workshopy, kde se naučíte, jak řešit konkrétní situace při startu vlastní značky.

Nadchněte se už nyní! Ještě než se pustíte do marketingu, zvu vás na zářijový dvoudenní interaktivní kurz pro začínající designéry Chci být interierový designér. Tady vám představíme vše podstatné o nejkrásnější profesi na světě. Naučíme vás to nejdůležitější. Ukážeme vám, jak kreativní a smysluplná je práce interiérového designéra. Nadchneme vás.

Připravili jsme to nejdůležitější o profesi interiérového designéra pro úplné laiky, kteří uvažují o proměně svého bydlení, ale i pro ty, jež potřebují získat novou inspiraci a energii k navrhování. A máme pro vás dárek, pokud budete pokračovat ročním nebo dvouletým kurzem, cenu tohoto kurzu (bez DPH) vám odečteme. Takže tento kurz budete mít ZDARMA!

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek