Interier design akce školy Intermezzo

Interier design škola intermezzo nabízí kromě běžných kurzů a workshopů také množství design akcí, kterých se můžete zúčastnit nebo se podílet na jejich průběhu.

V průběhu roku Interier design škola intermezzo organizuje komentované procházky po pražských památkách nejen pro studenty, ale pro všechny, které zajímá vhled do dějinné architektury Prahy. Na Starém i Novém Městě společně odhalujeme tajemství a krásu běžně opomíjených světských i sakrálních budov a věnujeme se historickým souvislostem, jejichž znalost je zásadní pro práci interiérových designérů.

Každoročně pak škola v čele s ředitelkou Janou Hradeckou vyjíždí na světové veletrhy jako například iSaloni Milano, nebo Maison and Objet v Paříži. Právě vlastní návštěva a zkušenosti z veletrhů jsou klíčové pro dobrou znalost a orientaci v produktech, obchodních způsobech a myšlenkách stojících za jednotlivými vystavovateli.

Běžné jsou též výlety za unikátními interiéry i architekturou (pravidelně navštěvujeme např. vilu Tugendhat v Brně, Kotěrovy stavby v Hradci Králové, Baťovu kancelář ve Zlíně) a též návštěvy zajímavých výrobních provozů (Technistone, TON, Moser).

Plánované jsou na rok 2020 také přednášky s významnými designéry, architekty a kreativci, kteří českou scénu výrazně obohacují. Ředitelka školy Jana Hradecká je zastánkyně úzkých spoluprací a živé komunikace i s profesemi, které možná na první pohled s interiérovým designem nesouvisejí, z velké části ho ale ovlivňují a mění – umělci, produktoví designéři, ředitelé showroomů a design storů, fotografové nebo grafici.

Více nás můžete poznat také na množství veřejných design akcí, jako jsou třeba workshopy s IKEA a Novými proměnami bydlení, na Prague Design Weeku, v galeriích Fashion&Design Festivalu atd.

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek