Krásné Vánoce a klidný rok 2019

Dnes je Štědrý den, jsme se svými blízkými a já bych s vámi chtěla dnes – alespoň prostřednictvím našeho blogu – sdílet vánoční radost a popřát vám krásné Vánoce.

Než se spolu pro tento rok rozloučíme, ráda bych s vámi sdílela pár důležitých okamžiků, které jsme letos ve škole i mimo ni prožili. Jak jste jistě registrovali, od léta jsme pilně pracovali na celém rebrandingu školy: máme nové logo, nový krásný web, kde se každý den potkáváme (návštěvnost setrvale roste) a každý týden pro váš píšeme tento blog.

Spustili jsme celou řadu nových kurzů, kterými letos prošly stovky nových studentů. Oslavili jsme deset let od založení školy a při té příležitosti otevřeli náš nový design lab. Podrobně jsem vám ho představila v minulém blogovém příspěvku.

Založili jsme Asociaci interiérových designérů a dekoratérů, která v design labu začala pořádat přednášky o designu – Design Heroes je formát večerních setkání, který mám od první chvíle opravdu ráda a jsem šťastná, že naše pozvání přijímají tak výjimeční a zajímaví lidé. Výrazně jsme se posunuli od výuky ve škole – která je samozřejmě naší hlavní náplní – k rozvoji a podpoře dalších aktivit spojeným s interiérovým designem a dekoratérstvím.  Nejde nám ani tak o kvantitu, ale o to, že chceme, aby náš obor vzkvétal a rostl… Letošní rok byl pro naši školu opravdu zlomový. V tom nejlepším slova smyslu.

Jsem ráda, že mohu pracovat se skvělými lektory, že i v příštím roce se spolu budeme potkávat a že náš společný projekt design školy Intermezzo (protože kde bychom byli bez vás studentů a sympatizantů!) je úspěšný. Potkáme se hned v prvním lednovém týdnu: plni nových nápadů a energie.

Ze srdce vám všem děkuji, přeji vám krásné Vánoce a klidný rok 2019.

Vaše Jana

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek