O interier design škole Intermezzo

Interier design škola intermezzo je vzdělávací instituce se zaměřením na interiérový design.

Od roku 2008 plodí výborné interiérové designéry schopné uplatnit se na trhu. Během dlouhodobých rekvalifikačních kurzů se studenti věnují problematice práce interiérového designéra od úplného začátku po vlastní zakázky. Škola poskytuje kurzistům dostatečnou praxi za pomoci reálných klientů, se kterými kurzisté spolupracují na projektech, a kteří reprezentují aktuální přístup klienta k zakázce.

Velkou výhodou školy je především dlouhodobá přítomnost na trhu a přizpůsobivost aktuální poptávce. Každoročně se otevírají nové kurzy s atraktivní náplní reflektující nejen požadavky kurzistů, ale i inovaci v interiérovém designu. V poměru s konkurencí mají kurzy větší diverzitu ve svém obsahu – zájemce se může rozhodnout mezi dlouhodobými a krátkodobými kurzy, některé dokonce pokračují dalšími stupni odbornosti.

I jednotlivá setkání v průběhu kurzu jsou garancí kvality – maximální počet devíti studentů zajišťuje individuální přístup, spravedlivé hodnocení a intenzitu vzdělání. Lektoři jsou zkušení ve svých oborech, jsou na kurzy intenzivně připraveni pod dohledem ředitelky školy a sami se neustále dál vzdělávají.

Kromě výuky a vlastní odborné praxe lektoři Interier design školy intermezzo pravidelně přispívají do několika magazínů a online portálů specializovaných na interiérový design a oblasti s ním spojené. Spolupracujeme s portálem utulnydum.cz, časopisem Domov a v časopise Spektra byly designérky Alžbeta Macíková a Jana Hradecká autorkami šestiletého seriálu o barvách. Mimo jiné nás můžete potkat v časopisech Nové proměny bydlení nebo Krásný venkov, kde se kromě lektorů prezentují i absolventi dlouhodobých kurzů se svými projekty.

Jana Hradecká pak ve spolupráci s týmem lektorů vydala v nakladatelství Grada knihu Škola interierového designu, kterou běžně zakoupíte ve všech předních knihkupectvích např. v Knihkupectví Luxor nebo knihkupectví Dobrovský. Kniha čtenáři představuje obsah práce interiérového designéra, ukazuje její posloupnost a názorně předkládá jednotlivá témata, která musí interiérový designér pro svoji profesionální práci obsáhnout. Tato kniha pro svoji názornost, úroveň i obrazovou dokumentaci slouží také jako učebnice pro studenty Interier design školy intermezzo.

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek