Milé studentky, milí studenti a příznivci interiérového designu

Milé studentky, milí studenti a příznivci interiérového designu,
naše interier design škola Intermezzo vstoupila do druhého desetiletí svého úspěšného provozu a stává se tak nejdéle fungující soukromou školou pro dospělé, specializující se na interiérový design. Léta cenných zkušeností a zpětných vazeb od našich studentů i absolventů zúročujeme v inovacích, úpravách a změnách, které se pochopitelně snažíme aplikovat okamžitě a které průběžně neustále zlepšují kvalitu výuky. To je to, co se od nás pochopitelně také očekává. Že půjdeme s dobou – co se týče struktury, náplně, formy výuky i sebeprezentace. Intermezzo interier design škola vstoupila do nového 10-letí s novým logem – četli jste na blogu www.intermezzo.cz/blog– a s tím souvisejícími novými webovými stránkami.
Ty jsou pro vás, stejně jako náš:

  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM
    velmi důležitým zdrojem informací. Staňte se fanouškem a žádná informace ani skvělá akce vám už neunikne!
    Na WEBU najdete i všechny potřebné studijní materiály.

Od nás získáte unikátní kód a na zabezpečené stránce, vytvořené pro vaše pohodlí, si veškeré studijní podklady můžete kdykoliv stáhnout a být tak připraveni na další téma výuky. To, zda si je vytisknete, či ponecháte pouze v elektronické podobě, je na vašem rozhodnutí. My je z ekologických důvodů netiskneme.

Kromě školních skript naleznete na zabezpečené sekci “PRO STUDENTY“ i domácí úkoly s označením, před
kterým kurzem je třeba je vypracovat.

Volně v sekci “KE STAŽENÍ“ jsou také vždy aktuální termíny kurzů. Ty sledujte pravidelně, k nějaké změně čas od času dojde.
Veškeré změny (bylo by dost špatné, kdyby se za 10 let nic nezměnilo) musí probíhat za běžného chodu školy, proto občas některou z nich zaznamenáte.
O většině z nich vás okamžitě informujeme na webu, blogu, Facebooku i Instagramu. Každý všední den se nás můžete na cokoliv zeptat na našem “ONLINE CHATU“.
Jistě chápete, že vzhledem k náročnosti koordinace a plánování ve tříročním předstihu se samozřejmě může stát, že některý z lektorů onemocní, změní působení či způsob života. Jsme lidské bytosti a pozitivní i negativní události se nám nevyhýbají. Některé změny jsou dlouho plánované a na některé musíme reagovat velmi rychle a
flexibilně.

Vězte, že každá změna nás činí lepšími, zkušenějšími a v každé reflektujeme většinová přání a požadavky vás, našich klientů, studentů i absolventů, stejně jako naše zkušenosti a praxi. Každá změna je příležitostí ke zdokonalení služeb, větší tematické kompaktnosti a reálnému upotřebení všech kurzů a doplňkových akcí, které intermezzo pořádá.

Změny náplně kurzu, či struktury kurzu jsou častým tématem osobních diskusí, které se studenty ráda vedu.
Každý kurz je pečlivě připravován nejméně pul roku dopředu (výjimkou není ani delší příprava), piluje se náplň jednotlivých hodin, kontrolujeme a revidujeme prezentace i tiskové podklady, nakupujeme pomůcky ke kurzu pro lektora i pro studenty a samozřejmě teprve po zkušební prezentaci pro intermezzo team a mém schválení, může být kurz nabídnut vám.

Kurzy Intermezza jsou vyučovány skutečnými odborníky, profesionály daného oboru a skvělými lidmi s pevnými morálními zásadami. Někdy se stane, že se lektor IDS dostane do složité životní situace, či jeho způsob výuky nekoresponduje s filozofií školy a musí spolupráci s námi ukončit. Někdy
mám již dlouhodobě někoho vyhlídnutého, koho bych v našich řadách ráda přivítala a změna se uděje bez fanfár a ohňostrojů. Někdy jsem nechtěnou situací zaskočena stejně jako lektor a „získání“ nového profíka je obsahem mnoha vyjednávání. Vzhledem k mé vytíženosti samozřejmě nemohu kontrolovat veškerou komunikaci probíhající mezi akademickou koordinátorkou a vámi, našimi studenty.

Proto občas, obzvlášť nyní, kdy hledání schopného „komunikátora“ znamenalo změny na postu akademické podpory, došlo jejich nezkušeností ke komunikačnímu šumu. Jak víte z našeho webu, schopnou administrativní podporu hledáme stále. Jsem ráda, že stojíte při nás a chápete, že vše nové a lepší se rodí postupně a stojí velké úsilí a empatii nás všech.

Děkujeme, že jste pro nás inspirací, a že si své designérské sny plníte v Intermezzo.

Vaše Jana Hradecká 
V Praze dne 6. 3. 2019

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek