FAQ 1: Proč studovat design?

Často se nás ptáte, jak náročné je studium designu? Zda ho zvládnete ve spojení s dalšími povinnostmi, jak vlastně náš roční kurz funguje…

Přišel nový školní rok, s ním nové kurzy, noví lektoři… a hlavně za pár dní zasednou do našich „lavic“ noví studenti. Rozhodli jsme se vás během září provést naší školou. Seriál frequently asked questions začíná. Pojďte s námi nahlédnout pod pokličku ročního kurzu. Ten za pár dní začne a třeba i vy ještě váháte, zda to nezkusit. Já říkám, zkuste to!

Jsme škola splněných designérských snů a Roční kurz je určitě to nejlepší, co dnes na trhu najdete. Přenášejí kvalifikovaní lektoři a hlavně jde o rekvalifikační kurz, na který se vztahují možnosti financování školného úřadem práce dle zákona č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti. Navíc studium je možné hradit pomocí splátkového kalendáře (s 2% navýšením ceny).

Co se za ten rok dozvíte a jak celý kurz bude probíhat?
Za pomoci teoretických i praktických cvičení se spoustou materiálů a pomůcek se stanete z laika profesionálem. Pro každou studijní skupinu zajistíme cvičného klienta, který vám dá konkrétné zadání. Cvičný klient představuje svůj projekt společně s informacemi o prostoru, se studenty se v průběhu jejich studia stýká a projednává kroky projektování.

Je tenhle kurz pro vás?
Kurz jsme koncipovali především jako praktickou přípravu na vaši reálnou kariéru v oblasti interiérového designu. Přijít ale můžete, pokud jste laik, který si staví vlastní bydlení, a chce se samostatně orientovat v celém procesu.

Co se naučíte v ročním kurzu?
Interier design škola intermezzo funguje v rámci vzdělávání dospělých s oprávněním k vedení odborných kurzů. Po absolutoriu Ročního kurzu od nás obdržíte Diplom, který plní funkci dokladu o intenzitě vašeho studia a splnění všech studijních úkolů a kritérií stanovených Interier design školou Intermezzo. Stejně tak vám předáme vysvědčení, které bude reflektovat vaše úspěchy, a díky kterému poznáte, čemu je třeba se dále podrobně věnovat, a co zvládáte na jedničku. Studium je zakončeno písemným testem a prezentací závěrečného projektu před odbornou porotou a cvičným klientem.

Těšíme se na Vás.

Vaše Jana

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek