Veletrhy interiérového designu

Velmi důležitou a nedílnou součástí práce interiérového designera je  neustálé vzdělávání se. Držet krok s trendy, mít přehled o nových technologiích a materiálech, barvách , výrobcích a prodejcích je pro praxi interiérového designera zcela podstatné. Jak stihnout náročnou práci spolu s dalším vzděláváním a udržováním přehledu?

Se vzděláváním nám pomohou pravidelné workshopy a další nabídky Interier design školy Intermezzo. S udržováním neustálého přehledu nám kromě školy určitě pomohou pravidelné návštěvy světových veletrhů. Paříž, Miláno, Londýn, Frankfurt – to jsou města, která je nutno alespoň jednou ročně navštívit a podívat se, co nový veletrh a akce s ním spojené, přináší.

Na veletrzích máme možnost nejen vypozorovat nové trendy v použitých materiálech, tvarech a barevnosti, ale navázat i obchodní kontakty, které nám v naší profesionální dráze pomáhají. Máme možnost se setkat se světovými tvůrci face to face, zúčastnit se různých workshopů a rozhovorů, nebo se jenom nechat unášet skvělou  atmosférou.

Každý z veletrhů má atmosféru jinou, stejně jako ji mají města, která veletrh hostí. Každý z veletrhů má také jiné zaměření – Milano je převážně o nábytku, Paříž je i o interiérových doplňcích a dekoracích, Londýn je více o umění, Frankfurt o textilu. Veletrhy nejsou však jedniné, co byste v týdnu, kdy se veletrh koná, měli vidět.

Po městě se v době veletrhu koná mnoho oficiálních i neoficiálních akcí a hapenningů. Dlouho do večera, mimo běžné otvírací hodiny , je  otevřeno a speciálně vyzdobeno mnoho showroomů  a obchodů. Určitě stojí za návštěvu i  spousty designově povedených  barů a restaurací, kam se přesouvají zahraniční návštěvníci a designeři.

Interier design škola Intermezzo každoročně takové zájezdy pořádá. Stačí projevit zájem a určitě Vám brzy přijde pozitivní odpověď.

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek