Den otevřených dveří

Srdečně vás zveme na návštěvu k nám do školy. Na čtvrtek 13. září jsme nachystali Odpoledne otevřených dveří.

Pravidelně otevíráme školu novým zájemcům o studium a pořádáme Odpoledne otevřených dveří. Tentokrát se na vás těšíme 13. září 2018 od 17:00.

Co byste dali za to, dozvědět se opravdu zajímavé věci o bydlení? Dvě hodiny s úspěšnou interiérovou designérkou Janou Hradeckou a dalšími odborníky – našimi lektory jsou u nás zdarma. Opravdu. A pravidelně.

Přijďte se podívat na vlastní oči. Nejdříve navštivte náš nový web. A potom přijďte ve čtvrtek 13. 9. rovnou k nám do Ječné 1 v Praze. Naše dlouholetá zkušenost se Dny otevřených dveří říká, že pokud si zájemci o studium nechají poradit při správném výběru typu kurzu (a že jich v nabídce máme opravdu hodně!), odcházejí pak všichni od nás velmi spokojeni. Především ti, kteří s interiérem a bydlením mají něco společného a baví je se dozvídat praktické informace.

Naše kurzy jsou určené také těm, kteří sice netouží interiérový design dělat profesionálně, ale jen se chtějí v něčem vzdělat (protože jedině tak člověk neustrne). A samozřejmě vítáme ty, kteří už profesionály jsou, a jen potřebují získat nový pohled, zkušenost a taky čerstvou chuť do práce. U nás to je skoro stejné jako v praxi. Nikdy přesně nevíte, jaký klient nebo projekt bude ten následující. Kdo se na vás s důvěrou obrátí.

„A asi jsme prostě šťastlivci, protože naši studenti se v rámci studia věnuji takovým zakázkám jako je například rekonstrukce zámku na luxusní ubytování, nebo přeměna bývalých pivovarských staveb nejen v pivovar, ale i v hotel boutique typu s lázněmi, v kavárnu, ale i v pivnici,“ říká ředitelka školy Jana Hradecká. „Pamatuji si, že tehdejší studenti dvouletého studia se s tak složitou zakázkou poprali naprosto báječně,“ dodává Jana.

U dvouletého studia je krásné sledovat, jak se s každým dalším projektem zvyšuje úroveň a profesionalita našich studentů. V rámci propojení studia a praxe totiž studenti dvouletého řeší a prezentují dokonce tři různé návrhy.

Chcete se přidat? Vyberte si z nabídky našich kurzů.

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek