Intermezzo Design Faktory

Naši design faktory v Oldřichově ulici jsme slavnostně otevírali při večírku k desetiletí školy. Dnes vás zveme na prohlídku.

INTERMEZZO design faktory je kreativní zóna naší školy, kam se postupně přesunou všechny krátkodobé workshopy, přednášky, ale i setkávání Design Heroes. Několik hostů jsme tady už během předchozích měsíců přivítali: přednášela zde designérka Helena Dařbujánová, Lucie Koldová, architekt Michal Kunc, šperkařské duo Zorya… Krásné večery plné inspirace, designu a osobních příběhů, které oslovují svou autentičností, zaujetím… ale i úspěchem samotných aktérů.

Podobně začneme zvát do design labu naše úspěšné absolventy, aby s námi sdíleli své příběhy, to jak začínali a kde jsou dnes. Seriál Snídaně šampionů startujeme v lednu a bude dalším z programů INTERMEZZO design labu.

Zatímco v Ječné ulici, v tradičních prostorách školy, zůstává od ledna „klasická“ výuka, dlouhodobé kurzy, tak většina z krátkých, „živých“ a setkávacích aktivit školy se přesouvá do Oldřichovy. Design lab je ateliér, kancelář i tvůrčí dílna. Stejně jako v Ječné, i zde děláme svět krásnějším. A plníme sobě i druhým jejich sny. Často tady potkáte Janu Hradeckou, ale i další lektory a přednášející. Našimi partnery je kavárna Nusle Beans, která přímo navazuje na design lab. Můžete se tady občerstvit, posedět a ochutnat skvělé espresso a brew bar.

Matyáš Chochola
Design lab se stal kreativním prostorem pro laureáta Ceny Jindřicha Chalupeckého 2016, Matyáše Chocholu.
www.matyaschochola.cz

Design lab žije designem a uměním.
Navštivte nás například na přednáškách DESIGN HEROES nebo na některém z našich workshopů.

Budeme se na vás těšit!

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek